FAQ

Spørgsmål: Svar:
Hvordan kommer man i gang med at spille? Først skal du gå i banken og låne penge. Derefter skal du hæve dem og så gå på gaden og få dem til at yngle.
Du kan også kigge på "Kom godt igang"-guiden.
Jeg er løbet tør for penge og jeg kan ikke låne flere i banken. Hvad gør jeg? Du kan tage til Odense og sælge nogle lommer til skrædderen.
Har du ingen lommer og er udover det løbet fuldstændig tør for alt, kan du starte forfra ved at tage til Århus og besøge Falskner Freddy.
Hvordan får jeg flere lommer? Du kan tage til Odense og købe nogle lommer hos skrædderen.
Du kan dog også gå rundt i byerne og håbe at du finder nogle.
Hvordan gemmer man spillet, når man vil stoppe og spille videre på et andet tidspunkt? Man skal ikke gøre noget for at gemme spillet. Din status i spillet bliver konstant gemt og du kan således logge af når som helst. Det er dog bedst at sætte sine penge i banken inden du logger af, da de så står og trækker renter til næste gang du vil spille.
Må jeg ikke få kodeordet til Master's profil så jeg kan få nogen penge? Jo da, selvfølgelig!! Her er den: DuErEnNaivOgSindssygtDumStodderHvisDuTrorJegGiverMitKodeordVæk. Sådan! Nu har du fået kodeordet. Så går du bare ind og tager de penge du vil ha ik? :o)
Hvad har du lavet på spillet siden sidst jeg spillede? Hvis du hurtigt vil chekke hvad jeg har lavet på spillet og hvornår, kan du gå ind på history-siden.
Her står en detaljeret gennemgang af, hvad jeg har lavet på spillet siden starten af august 2002.
Det skal dog lige siges, at det ikke var dette tidspunkt jeg startede på at lave spillet. I august 2002 begyndte jeg bare at skrive ned hvad jeg havde lavet. Vil du læse lidt om hvordan spillet startede så klik her.
Hvordan skifter man sit password? Ønsker du at ændre dit password, skal du først logge ind, og dernæst følge linket "Min profil" i menuen. Klik nu på menupunktet, der hedder "Ret mine data" og følg instruktionerne.
Jeg har lige sat penge ind på min konto for at dække mit underskud, men der er stadig underskud! Hvordan kan det være? Hver gang du flyver bliver der trukket 1.000,- fra din konto.
Så hvis du ser at dit underskud er 4.000,- og flyver 5 gange for at tjene nogen penge til at dække det, er dit underskud nu 4.000 + (5 x 1000) = 9.000,-
Hvordan kan det være, at jeg har flere penge nu end da jeg loggede af sidst? Grunden til at du har fået flere penge selvom du ikke har spillet er, at de penge du har stående i banken trækker 2 % i rente om dagen.
Jeg har fået et job af en fra Johnny's Bodega, men hvor er mit offer? Du får oplyst hvor dit offer opholder sig når du får jobbet. Har du glemt det kan du dog finde ud af det på to måder. Enten kan du tage til Johnny's Bodega og snakke lidt med ham du har fået jobbet af, eller også kan du gå ind i et kirketårn i en tilfældig by.
Hvordan bliver scoren udregnet? Ønsker du at se hvordan scoren bliver udregnet kan du kigge her.


Kunne du ikke finde dit spørgsmål her?
Så kig på hjælp-siden eller skriv til drugwar@drugwar.dk eller til profilen Master (Kræver du er logget ind)